Logo ontwerp op maat

Ontwerpen voor drukwerk vereist ook een sterke grafische ontwerpvaardigheid. In het geval van mijn ontwerp op maat in Zoo York, vragen veel mensen me, hoe we een logo, een huisstijl, een speelkaart kunnen ontwerpen die gedrukt moet worden. Welnu, het probleem is, dat het grafisch huisstijl ontwerp in kwestie al zo vaak is gebruikt. De oplossing hiervoor is om opnieuw een grafiek te proberen, maar deze keer met een andere woordkeuze. Vraag de klant om suggesties of opmerkingen over de afbeeldingen die in de aangepaste belettering zullen worden gebruikt. Probeer ook meer ideeën van het publiek te krijgen. Nadat je het logo of de huisstijl hebt aangegeven, probeer je met alle details te komen, het logo, de huisstijl die die persoon misschien wil. In het hele proces, zal mijn ontwerper de wijzigingen en afdrukken op papier moeten aanbrengen. Daarna zal de belettering worden gemaakt, en zal een kunstwerk moeten worden gemaakt, verzonden naar de drukker. Het logo en de huisstijl die eerder werden gebruikt zullen moeten worden aangepast, omdat de vorige geen belangstelling wekte.

Voor het huidige project, probeer ik 10 logo’s, stijlen en looks te bedenken voor gebruik in onze bedrijf T-shirts. Onze aangepaste logo’s moeten creatief en interessant zijn, en moeten passen bij ons type grafisch ontwerp. De logo’s mogen door onze grafisch ontwerpers worden gemaakt, maar ik moet nog werken aan de concepten erachter. Voor het project van Zoo York in Nederland worden logo’s gebruikt. Afgezien van de huisstijl probeer ik na te denken over, stijlen, kleuren, tags en opmerkingen die gebruikt zullen worden om onze bedrijfsnaam bekend en geliefd te maken bij potentiële klanten. Indien mogelijk, stuur ze een weekend bericht via Messagebus.net en Twister.net en ontwikkel een aantrekkelijke site.

Het gebruik van een op maat ontworpen T-shirt ontwerpen als marketingstrategie is zeer nuttig wanneer veel van onze klanten ons bedrijf niet kennen en wanneer zij geïnteresseerd in ons raken na het dragen van onze T-shirts, zullen zij het bedrijf kennen en onze naam onthouden.

Ik heb nog geen betere manier gevonden om mijn liefde voor design en mijn interesse in logo ontwerp te combineren, dan het maken van op maat ontworpen logo T-shirts voor mijn klanten. Ik heb ondervonden dat dit zijn vruchten afwerpt, als het correct gevolgd wordt. Mijn doel is om de juiste kleuren, lettertypes, afbeeldingen en tekst te gebruiken vanaf het begin.

Lees meer:
Kleding bedrukken Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *