Hoe ontwerp je een aangepaste

Als je een romper “draagt”, zet je eigenlijk je eigen persoonlijke logo op alles wat je hebt gemaakt. Het rompertje wordt door jezelf gedragen; daarom zal niemand je “dragen” of “bekijken”. Je bent op jezelf. Je kunt een collage maken, spelen met paletkleuren, of een willekeurig aantal schema’s om nieuwe weefpatronen te creëren. Het doel van de romper is om “interesse te wekken” in je outfit.

Elke bedrijfseigenaar die wil dat zijn logo herkenbaar is aan de door hem gekozen kleding heeft een enorme investering van tijd, geld en energie in het gekozen logo gestoken. Een shirt, handtas of halsketting met uw gekozen insignes is gegarandeerd dekking op alle mogelijke manieren, inclusief bijna-ongelukken in het geval dat iemand eigenlijk niets draagt in hun ontwerp. Outfits met logo’s worden meestal gekocht om vele jaren gedragen te worden. Als u er niet in slaagt een uniek shirt aan te schaffen met het door u gekozen embleem, kunt u in een vervelende positie terechtkomen (gelukkig is een scheermesje er niet bij) of het mikpunt van grappen worden door te proberen de belangrijke vondst van iemand anders te imiteren.

Simpel gezegd, dit is vandaag de dag volledig technologisch haalbaar. Naast het maken van een tshirt, bodysuits, truien, sweatshirts, en andere kleding, kunnen technologisch haalbaar vele andere taken ook worden volbracht door het drukken van uw eigen aangepaste logo ontwerp.

Zijdezeven met behulp van de techniek van de kristallijne bewondering bestrijkt een groot aantal oppervlakken op een gelijkmatig verdeelde manier, reflecteert het licht op elk gegeven punt, en de methode is kosteneffectief en eenvoudig. Het identificeren van een probleemgebied is gemakkelijker dan het onthouden van een complex patroon. Er ontstaat een negatieve variëteit van patroon, waarbij het ontwerp niet overeenkomt als in één oogopslag.

Shirtfabrikanten bereiken normaal gesproken de look die zij wensen met zeefdruk. Sprankelende glitter stippen en andere speciale effecten kunnen de zaken bemoeilijken. Bij het ontwerpen van uw eigen tshirts en andere kleding, is het eenvoudiger om patronen te drukken met meerdere kleuren. Af en toe worden echter drie kleuren gebruikt. Als ze niet in het midden staan, geven ze met drie kleuren een beter ontworpen logo. Ze zijn niet bijzonder geschikt voor artikelen met meer dan drie kleuren. In de context van t-shirts zijn ze bedacht.

Toch worden meer superieure ontwerpen voor rompertjes geborduurd. In sommige stijlen wordt een bruine katoenen stof gebruikt, maar ook vele andere katoenen stoffen of vezels kunnen worden gebruikt. In beide gevallen is het ontwerpdetail een dwang van de fabrikant. Dweilen en draden zijn de gebruikelijke hulpmiddelen die bij het borduurwerk worden gebruikt, maar specifieke decoratieve elementen, zoals lovertjes of kralen, kunnen net dat aura geven dat een kledingstuk nodig heeft om zijn schoonheid te vergroten.

Lees meer:
Tegeltje bedrukken
Gepersonaliseerd Kraamceadeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *