Bruidsmeisjes Jurken

Een levendige paarse jurk zal de ogen trekken van iedereen op de bruiloft. De sleutel is om een levendige paars dat past bij de bruiloft thema te dragen. Degene die zijn of haar best doet om de keuze vooral met de bruid te maken moet een levendige paarse dragen. Als bruidsmeisje moet je je best doen om te coƶrdineren met je bruidsmeisjes en de bruid in bruidsmode. Bijvoorbeeld, kan uw paarse jurk shift hebben roze borduurwerk in de spons-achtige pee-pees dat de bruid zal houden. Alle rode misschien de moderne stijl, maar een heldere en gedurfde paars is een goede keuze voor een bruidsmeisje jurk. Een ander alternatief is dat je een fantastische gebreide regenboog van paars voor een winter bruiloft, terwijl de bruid is kwakkelen op de buiten verhoogde tuin instelling. En je kunt altijd kiezen voor een fabelachtige gebrand oranje bruidsmeisjesjurk, de kleur die staat voor de warme Bermuda cross bloemen bruiloft reeks van het bedrijf.

In de Little Whiteitting School zult u veel horen over de blauwe bruidsmeisjesjurken met opvallend wit kant en de uitstekende witte decoratieve lagen. Een typische stijl zou een tweedelig zijn met een deducer gevormde voorrok afgezet met een rimpeling van wit kant passend bij een Engels ruitje. Het heeft een leuke en flirterige zoomlijn om vrolijkheid en plezier in de lucht te brengen. In het geval van een meer traditionele maar dramatische thema bruiloft, dat wil zeggen, een lange winter tuin bruiloft, zou lichtroze eerder in overeenstemming met de tradities van een Keltische of Japanse prinses bruiloft. In een dergelijk geval koos de Prinses van Wales (op haar speciale voordracht) voor een lichtroze bruidsmeisjesjurk.

Uw keuze van jurk hangt in wezen af van het gevoel voor humor of stijl die u vrijgeeft. Zorg er gewoon voor dat je jurk een gelukkige fusie is van levendige kleuren en elegante smaakvolleirkiness, en je kunt niet fout gaan.

Lees meer:
Communie jurken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *